Через пандемію короновірусу COVID-19 та впровадженого карантину команда Фонду, на превеликий жаль, вимушена тимчасово призупинити наші регулярні збори!

Шановні Члени Фонду подолання Васильківської трагедії!

Шановні Васильківці!

Через пандемію короновірусу COVID-19 та впровадженого карантину команда Фонду, на превеликий жаль, вимушена тимчасово призупинити наші регулярні збори!

Від себе хочу зауважити: СПРАВА НАШОГО САМОЗАХИСТУ – В НАШИХ ВЛАСНИХ РУКАХ! Закликаю вас – бережіть себе! Якщо виникає потреба бути на повітрі: вийти за продуктами чи ліками, то використовуйте хоча б мінімальні засоби захисту!

У той же час – наша боротьба за відновлення справедливості продовжується! Наші адвокати готуються до чергових судових засідань і чудово розуміють усю ту відповідальність, яка на них покладена тисячами постраждалих васильківців внаслідок жахливої трагедії 8 червня 2015 року.

Друзі, ми готові до нових та відповідальних випробувань! На час карантину команда Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії організує регулярне телефонне інформування усіх членів нашої організації про хід нашої боротьби та про перебіг судових засідань!

Я і команда Фонду дуже скучили за усіма вами, але ваше здоров’я для нас головне і ми не маємо права ним ризикувати! Члени нашого Фонду є тим локомотивом, який впевнено прямує до перемоги і тому ми маємо бути здоровими й сильними задля продовження боротьби!

Впевнені, що Україна здолає навалу короновірусу! А ми неодмінно здолаємо наших олігархічних опонентів та відновимо справедливість!

Бережіть себе та своїх рідних! Мийте руки та будьте здорові!

Щиро Ваш,
Олег ВЕРНИК,
Голова Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії

Поділитися