На Голову Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії Олега Верника розпочався ТИСК!

ПОЗИЦІЯ ГОЛОВИ ФОНДУ ОЛЕГА ВЕРНИКА З ПРИВОДУ НАПАДІВ НА ОФІС ЙОГО ДРУЖИНИ:

Третього липня, у минулу середу, до офісу моєї дружини, яка є приватним нотаріусом, увірвалось четверо ПРОВОКАТОРІВ! Вони кричали, що вони представники БРСМ, працюють на заправках і через мене та наш позов їм НІБИТО не платять зарплати! І я винен їм гроші! ЦЕ НАХАБНА І ЦИНІЧНА БРЕХНЯ, навіть суд вже неодноразово це підтвердив!

Але потім вони озвучили головне: «ЯКЩО Я НЕ ПРИПИНЮ СВОЮ ДІЯЛЬНІСТЬ ПО ЗАХИСТУ ІНТЕРЕСІВ ВАСИЛЬКІВЦІВ, то вони ЗРОБЛЯТЬ УСЕ, ЩОБ Я НЕ МІГ ПРОДОВЖИТИ СВОЮ РОБОТУ!».

Моя дружина нещодавно переїхала у цей офіс, на момент нападу він не був оприлюднений у жодних реєстрах! У той день я не мав там знаходитись. Лише зранку запропонував дружині допомогти прибрати після ремонту. Як вони нас знайшли? Все просто! ВОНИ НЕЗАКОННО СТЕЖИЛИ ЗА НАМИ!

У той же день я звернувся до поліції. І знаєте? Вони навіть не приїхали! Відправили до територіального відділку де «усюди ремонт»! Лише після того, як я та мій адвокат почали гучно обурюватись таким ставленням, швидко знайшовся слідчий і почав приймати у мене заяву.

При чому приймав її на вулиці, бо ж ремонт…

Але на цьому історія не завершилась!…

Через декілька днів, 5 липня, після того як я звернувся до правоохоронних органів, до офісу моєї дружини ЗНОВ ВЛОМИЛИСЬ ПРОВОКАТОРИ! НА ЦЕЙ РАЗ ЇХ БУЛО 8 ПРОТИ ОДНІЄЇ ТЕНДІТНОЇ ЖІНКИ! Вони лякали її, кричали, погрожували не дати їй працювати і розлякати усіх клієнтів! Обіцяли прийти до нас додому!

РОЗУМІЄТЕ ЩО ВОНИ РОБЛЯТЬ? ВОНИ ЗРОЗУМІЛИ, ЩО Я НЕ ЗУПИНЮСЬ, НЕ ПРОДАМСЯ І НЕ ЗДАМСЯ! ТОМУ ВИРІШИЛИ ВДАРИТИ ПО НАЙДОРОЖЧОМУ! ПО МОЇЙ ЧУДОВІЙ І ДОРОГІЙ ДРУЖИНІ!

Я НЕ ЗДАМСЯ! Я ПРОДОВЖУЮ БОРОТЬБУ! Я БУДУ НА СУДІ У ЧЕТВЕР, 11 ЛИПНЯ, РАЗОМ З ВАСИЛЬКІВЦЯМИ!

Я закликаю ЗМІ підтримати нашу боротьбу і об’єктивно висвітлювати її! Це дуже важливо.

А олігархи мають запам’ятати одне: НЕ ДОЧЕКАЄТЕСЬ!

СПРАВЕДЛИВІСТЬ ПЕРЕМОЖЕ!

Олег Верник,
Голова Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії

 

Поділитися