Заява Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії

Шановні васильківці, повідомляємо вам, що на офіційному веб-сайті групи компаній «БРСМ-Нафта» з’явилася так звана “офіційна позиція ТОВ “ЄВРО ПАУЕР” про незаконне втручання в діяльність компанії з боку представників виконавчої служби” (http://www.brsm-nafta.com/ua/company/news/450.html).

В цій черговій заяві від «БРСМ-Нафта» ми знов дізналися, що вистраждана усіма нами ухвала судді Деснянського районного суду міста Києва, щодо забезпечення наших позовних вимог є «рейдерською», а дії Голови ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії», судді Деснянського районного суду м. Києва та виконавця, який відповідно до законодавства здійснює примусове виконання ухвали суду про арешт нібито є  “ланками однієї рейдерської схеми”.

Крім того, олігархічна компанія заявляє, що Олег Верник “переслідує інтереси бізнес-структур”, а пікетування автозаправок «БРСМ-Нафта» 19 жовтня 2018 року було начебто   “несанкціонованим”. Знову постраждалих васильківців керівники «БРСМ-Нафта» образливо називають, як “псевдо постраждалими”. Хоча будь-хто може переглянути історії членів Фонду на нашому сайті і у соціальних мережах, та переконатись, як вплинула і яких страждань завдала васильківцям найбільша техногенна катастрофа в історії новітньої України!

Олігархічне керівництво мережі «БРСМ-Нафта» знов вдалося до відвертої брехні на нашу адресу. Маємо чітко заявити наступне:

1. Наша боротьба за справедливу компенсацію постраждалим внаслідок аварії 8 червня 2015 року васильківцям не має нічого спільного із “рейдерством”.

2. Ми вимагаємо виплатити васильківцям справедливу компенсацію за отриману ними моральну шкоду внаслідок вибуху на нафтобазі БРСМ 8 червня 2015 року. Протягом останніх трьох років ми не отримали ні вибачень, ні будь-якої компенсації, гарантованою Конституцією.

3. Олег Верник не переслідує інтересів жодних “бізнес-структур”. Він, як відомий незалежний профспілковий діяч, все своє життя стоїть на захисті прав та інтересів простих людей.

4. Наш захід 19 жовтня 2018 року щодо 2-х годинному блокуванню двох автозаправних станцій, а саме “БРСМ-Нафта” (м. Васильків, вул. Соборна) та “Мотто” (м. Васильків, вул. Декабристів) був проведений у повній відповідності до вимог чинного законодавства України щодо проведення масових заходів. Наше повідомлення про проведення масового заходу було заздалегідь подано до органу місцевого самоврядування та зареєстроване у відповідному електронному реєстрі. Це підтверджується діями міської та обласної поліції, які були присутніми на місці проведення заходу.

5. Зауважимо, що попереджувальна акція з блокування АЗС відбувалась не на одній, а на двох автозаправних станціях! Ми недопустимо, щоб керівництво групи компаній «БРСМ-Нафта» уникало відповідальності, змінюючи вивіски на АЗС.

Шановні Васильківці! Зрозуміло, що це не останній викид відвертої брехні на нашу адресу. Але ми усвідомлюємо за що боремось і з ким саме ми маємо справу.
Будьмо гідними нашої справедливої мети! Разом переможемо!

Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії
26.10.2018.

 

Поділитися