Мешканці Василькова вийшли на мирну акцію протесту

Мешканці Василькова спільно з ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» вийшли на мирну акцію протесту. Учасники акції заблокували на 2 години, дві автозаправні станції у Василькові: по вул. Соборна БРСМ –Нафта, та по вул. Декабристів Motto. Це була попереджувальна акція. Якщо вимоги людей не будуть почуті, вони налаштовані діяти більш радикально.

ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» робить усе можливе аби екологічні права жителів Василькова та найближчих до нього населених пунктів, що постраждали в наслідок найбільшої техногенної катастрофи в новітній історії України, були захищені та реалізовані, а люди змогли отримати гідні компенсації від забруднювачів – власників групи компаній «БРСМ -НАФТА».

Нагадаємо, що 14 вересня 2018 року Деснянським районним судом міста Києва, накладено арешт на активи групи компаній «БРСМ-НАФТА», а саме: нерухоме, рухоме майно та грошові кошти на рахунках в банківських установах. Не зважаючи на наявні перепони, ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» продовжує відстоювати екологічні права жителів Василькова та наближених населених пунктів, що постраждали в наслідок найбільшої техногенної катастрофи – вибуху на нафтобазі БРСМ – НАФТА під Васильковом.

ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» продовжує свою діяльність і буде інформувати про подальший перебіг подій!

 

Поділитися