Шановні члени Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії – інформуємо, що розгляд справи за нашим позовом триває!

Повідомляємо, що розгляд справи за цивільним позовом Васильківського фонду до частини групи компаній, винних у завданні шкоди внаслідок Васильківської трагедії триває.

Так, Деснянським районним судом міста Києва 03 листопада 2020 року постановлено ухвалу, згідно якої справу за нашим позовом щодо відшкодування шкоди постраждали внаслідок васильківської трагедії роз’єднано та матеріали виділено в нове провадження № 754/14361/20.

«Разом з командою GRECO Law Company продовжуємо роботу для забезпечення стягнення з іншої частини компаній-відповідачів й виплати ними постраждалим членам Фонду справедливої компенсації. Васильківський фонд намагатиметься позитивного завершення розгляду поданого нами групового позову та винесення судом справедливого рішення суду» – підкреслив голова Фонду подолання наслідків Васильківської трагедії Олег Верник.

З текстом ухвали Деснянського районного суду міста Києва від 03 листопада 2020 року про роз’єднання матеріалів у справі та їх виділення в нове провадження, можна ознайомитись тут:

посилання на судове рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень: https://reyestr.court.gov.ua/Review/92599370

Поділитися