Сердечно вітаємо із світлим жіночим святом – 8 березня!

͟Ш͟а͟н͟о͟в͟н͟і͟ ͟й͟ ͟л͟ю͟б͟і͟ ͟н͟а͟ш͟і͟ ͟ж͟і͟н͟к͟и͟ ͟-͟ ͟ч͟л͟е͟н͟и͟ ͟«͟Ф͟о͟н͟д͟у͟ ͟п͟о͟д͟о͟л͟а͟н͟н͟я͟ ͟н͟а͟с͟л͟і͟д͟к͟і͟в͟ ͟В͟а͟с͟и͟л͟ь͟к͟і͟в͟с͟ь͟к͟о͟ї͟ ͟т͟р͟а͟г͟е͟д͟і͟ї͟»͟!͟

Сердечно вітаю усіх Вас із світлим жіночим святом 8 березня!

Наша громадська організація об’єднала у своїх лавах тисячі постраждалих васильківців внаслідок жахливої трагедії 8 червня 2015 року на нафтобазі «БРСМ-Нафта». І більшість з нас складають саме рішучі, принципові та відчайдушні васильківчанки, які, незважаючи на увесь опір та погрози від олігархічних злодіїв та винуватців найбільшої в історії незалежної України екологічної трагедії, об’єдналися в нашу громадську організацію для боротьби за свої права, для боротьби за відновлення справедливості!

Кожного разу, коли ми разом їдемо на суди, я спостерігаю як наші жінки-активістки налаштовуються на подальшу боротьбу, як вони своїм власним прикладом та бойовим настроєм підкріплюють чоловіків своєю нестримною вірою у нашу остаточну перемогу.

Шановні та любі мої васильківчанки!
У нас попереду ще багато судових змагань та різноманітних випробувань. Але ж я щиро вірю у відновлення справедливості, в нашу остаточну перемогу у суді та виплату справедливих компенсацій.

Поки у нас є такі жінки – нам, чоловікам, вистачає сил та наснаги на продовження боротьби! І, зі свого боку, я не зупинюсь і продовжу роботу заради вас, мої любі.

Щастя, міцного здоров’я, творчого натхнення Вам – любі жінки Васильківщини!

Разом переможемо!

Щиро ваш,
Олег Верник
Голова ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії»
08.03.2020

Поділитися