БРСМ-НАФТА ПРОДОВЖУЄ СПРОБИ СКАСУВАННЯ ДЕРЖАВНОЇ РЕЄСТРАЦІЇ ФОНДУ ПОДОЛАННЯ НАСЛІДКІВ ВАСИЛЬКІВСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ!

Як вже раніше повідомлялось Громадською організацією «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» чергова компанія, що належить до групи БРСМ-Нафта намагається скасувати державну реєстрацію Фонду як юридичної особи та громадської організації шляхом виключення запису про існування нашої організації в державних реєстрах!

Це робиться для того, щоб Фонд не існував як юридична особа і відповідно взагалі не міг бути стороною у судових процесах. Такі ганебні дії направлені на те, аби забрати право у постраждалих васильківців на справедливість!

Так, спочатку позов до Головного управління юстиції у м. Києві був поданий у Чернівецький окружний адміністративний суд, потім у Запорізький окружний адміністративний суд та Дніпропетровський окружний адміністративний суд. Всі ці позови містять однакові вимоги до державного реєстратора Головного управління юстиції у м. Києві – скасувати запис про державну реєстрацію Громадської організації «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» з підстав, що заявники не погоджуються з положеннями Статуту нашого Фонду про право Фонду подавати позову до суду щодо стягнення завданої членам моральної шкоди!

Вже завтра, 23 жовтня 2019 року, о 16.30 суддею Запорізького окружного адміністративного суду Д.В. Татариновим буде розглянуто позов ТОВ «Бел-Ойл», яка належить до групи компаній БРСМ- Нафта, щодо скасування державної реєстрації Фонду!

Сподіваємось на об’єктивність суду та ретельне вивчення матеріалів справи, які свідчать про реальні причини спроб ТОВ «Бел-Ойл» та інших компаній групи БРСМ-Нафта скасувати державну реєстрацію Фонду!

Поділитися