Спогади Наталії Васецької про пожежу на нафтобазі під Васильковом

Спогади про страшну трагедію 8 червня 2015 року – вибух на нафтобазі БРСМ. Що зараз відчувають місцеві жителі, які в них переживання – чи отримали вони компенсацію за непоправну шкоду своєму здоров’ю.

НАТАЛІЯ ВАСЕЦЬКА: «Це було в районі Крячків, ми побачили великий стовп диму. Хмара, як після ядерного вибуху що рухалась в сторону військового містечка. Було страшно те що військова частина від самої нафтобази була зовсім поряд. Нас ніхто не сповіщав, що відбувається, що це за катастрофа. Сморід був такий, що нагадував запах горілої резини, це дим просочувався всюди. Металевий присмак у роті в роті який я до того не відчувала, тиск міг підніматись по декілька разів на день…»

Нагадаємо: 8 червня 2015 року біля села Крячки Васильківського району Київської області відбувся вибух на нафтобазі БРСМ, який спричинив загибель 6-ти людей, це була другу за масштабами після Чорнобильської аварії екологічну катастрофу в Україні, величезні збитки від якої досі остаточно не пораховані, непоправна моральна шкода місцевого населення, наслідки для здоров’я який з кожним роком тільки погіршується – все це Пожежа на нафтобазі під Васильковом

Поділитися