СУД НАКЛАВ АРЕШТ НА МАЙНО ТА ГРОШОВІ АКТИВИ ГРУПИ КОМПАНІЙ «БРСМ-НАФТА»!

ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» отримав безпрецедентну для України перемогу! 14 вересня 2018 року Деснянський районний суд міста Києва задовольнив ЗАЯВУ ПРО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПОЗОВУ  та заарештував майно та грошові активи групи компаній «БРСМ-НАФТА» в межах суми позову у розмірі близько 1.3 МІЛЬЯРДА ГРИВЕНЬ!

Юристи, котрі представляють ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» зробили неможливе! Вперше в історії українського права за екологічним позовом Васильківської спільноти й нашої громадської організації накладено арешт на 267 об’єктів нерухомості, грошові кошти та рухоме майно винуватців найбільшої техногенної катастрофи в історії незалежності України, котра сталася 8 червня 2015 року на нафтобазі «БРСМ-Нафта» біля Василькова! Це перший крок до створення надважливого прецеденту! На нас дивиться населення всієї країни! Адже ми доводимо, що справедливість є і забруднювачі будуть покарані, ми докладемо усіх зусиль, аби довести справу до логічного завершення оскільки сьогодні ми святкуємо перемогу в битві, а не у «війні».

Наступний крок – грошова компенсація усім постраждалими членам ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії»!

Ми розуміємо, що опоненти намагатимуться задіяти всю можливу владу грошей, щоб уникнути відповідальності та загальмувати виконання рішення суду. Саме тому ми ЗАКЛИКАЄМО усі ЗМІ та небайдужих громадян підтримати нашу боротьбу! Максимальне освітлення унеможливить тиск на суд і допоможе притягти винуватців Васильківської трагедії, у котрій загинули люди, а тисячі постраждали, до відповідальності! Ми бачимо, що частина АЗС групи компаній «БРСМ-НАФТА» вже змінюють вивіску і ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» розцінює це як чергову спробу уникнути відповідальності!

Минуло понад 3 роки! І ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» від імені понад 3-х тисяч його членів, вимагає якнайшвидшого рішення суду. У свою чергу ми гарантуємо, що намагатимемося не просто чекати справедливості, а будем активно боротися за неї!

З повагою,
Голова ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії»
Олег Верник

 

Поділитися