«Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» знову перемагає у суді!

Київський апеляційний суд вже вдруге відмовив у задоволенні скарги групи компаній «БРСМ-НАФТА» та залишив ухвалу Деснянського районного суду про відкриття провадження в силі на засіданні 11 липня 2019 року!

У той же час, група компаній «БРСМ-Нафта» вкотре невдало намагалась зняти арешт з майна та банківських рахунків 55 кампаній, що був накладений на них рішенням Деснянського районного у м. Києві суду в забезпечення позову постраждалих васильківців. Київський апеляційний  суд частково зняв арешт лише одній компанії на її рухоме майно та грошові кошти, при цьому залишивши арешт на нерухоме майно. Відтак рішення Деснянського районного суду міста Києва від 14 вересня 2018 року  про арешт нерухомого  майна 55 Відповідачів та грошових активів 51 компаній групи  «БРСМ-НАФТА» на суму 1,3 мільярди гривень залишається в силі!

Це дає надію постраждалим від наслідків трагедії васильківцям на справедливу компенсацію!

Не дивлячись на присутність і невдалі спроби потрапити на засідання провокаторів-тітушок, які раніше вривались до офісу дружини голови Фонду Олега Верника з метою залякування, намагались зірвати збори членів громадської організації 9 липня 2019 року, ВАСИЛЬКІВЦІ НЕ ЗЛЯКАЛИСЬ І НЕ ЗДАЛИСЬ!

На чолі з Олегом Верником члени ГО «Фонд подолання наслідків Васильківської трагедії» приїхали на судове засідання і завдяки діям адвокатів здобули перемогу та вкотре довели, що СПРАВЕДЛИВІСТЬ НЕОДМІННО ПЕРЕМОЖЕ!

Поділитися